Rejse destination med småbørn

Velkommen

 

Katharina

 

Velkommen

Mit navn er Katharina,

Jeg bor i dag på Østerbro med min familie men jeg har boet mange forskellige steder.
Jeg er en livsnyder med stor lyst til livet.
Jeg er ekstremt udadvendt og meget godtroende. Jeg tror på det bedste i mennesker og jeg har en svaghed for smukke ting. Derudover mestre jeg alle de fejl man kan begå, og når man tror man har ramt muren så kan man hurtigt blive overrasket. Selvom jeg har gjort noget 100 gange, kan jeg stadig blive overrasket over resultatet af en mislykket opgave. Det kan jo ikke være mig, når jeg har prøvet det 100 gange.  Jeg er meget impulsiv og sammen med min partner formår vi sommetider at drive helt ud af kurs. Men vi finder naturligvis den rette vej igen, eller han gør – jeg følger med!

Jeg har altid været enormt spontan, hvilket tog mig med ud på et 7 års langt eventyr. Jeg rejste med min mand for 7 år siden uden helt at kende ham, det resulterede i et frieri i Eiffeltårnet, 4 bonusbørn, 2 børn og en lang række lande. Det har i sig selv været en livslang uddannelse og jeg vidste ikke at når man overhøre så mange arbejdrelaterede telefonmøder får plantet alt muligt ligegyldigt viden om vedvarende energi og de forskellige vigtige personer rundt om i verden, for ikke at tale om Olsen banden og Matador som noget man nærmest skulle være født med, ind på lystavlen og et printet atlas i baghovedet som burde være en selvfølge, så finder man hurtigt ud af at man har levet med en mand der faktisk er lige som en selv og stadig bliver overrasket over at den stadig ikke er feset helt ind.

Jeg vil beskrive mig selv som en der går godt i spind med alle, og en mor med stort M.
Jeg går virkelig op i min rolle som familie mor og dermed ikke sagt at jeg gør alt rigtigt, tværtimod.
Jeg gør det faktisk bare på min måde og alt i balance og med måde. Jeg er hverken hysterisk og eller fanatisk. Jeg elsker søde sager og jeg er vild med god mad, lækker vin og sociale arrangementer. Jeg er meget tålmodig når det gælder andre mennesker når det ikke omhandler dem jeg går op og ned hver dag.

Min blog her kommer til at runde alt det jeg elsker og det bliver struktureret helt ned til mindste detalje så det er nemt at navigere rundt og følge med i lige netop de emner der passer dig. Jeg elsker at læse andres blogs, så hvis du mener der er noget der kunne have min interesse, så skriv endelig i en kommentar.

Jeg håber i vil følge med mig og mit univers.

Dejligste tanker herfra

 

Katharina Areewong

1 kommentar

  • Jan christensen

    Hej med dig… dejligt lige at finde dig 😊 kom til at tænke på dig, har lige været i Singapore, nok den fedeste by jeg nogensinde har været i… Tak for nogle af dine tips, selvom jeg hade lidt svært ved at huske dem alle… håber det går dig godt.. knus jan

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Rejse destination med småbørn